Verhuur

Op momenten dat ons clubhuis de Chute niet in gebruik is voor opkomsten, is er mogelijkheid tot verhuur. Wij verhuren niet aan particulieren, alleen aan stichtingen, verenigingen en/of scholen. Onder de mogelijkheden vallen: overnachtingen, cursussen, workshops en vergaderingen.

Ons scoutinggebouw beschikt over alle basisvoorzieningen op een prachtige locatie in het Van Tuyllpark.

Reserveringen kunnen geplaatst worden in de accommodatiegids.

Belangstellenden kunnen contact opnemen via e-mail verhuur@johnmccormick.nl of bellen naar 079 203 3215 om mogelijkheden te bespreken omtrent huren.

Clubhuis

In het van Tuyllpark in Zoetermeer ligt op een unieke locatie: clubhuis De Chute. Een gebouw waar we trots op zijn, nadat wij dit zelf met alle vrijwilligers hebben opgebouwd. In 1999 is het houten gebouw neergezet en vanaf 15 januari 2000 is het in gebruik. Wanneer je vanaf de parkeerplaats naar de Chute loopt zie je het al liggen aan het water.

Vanuit de centrale hal zijn de keuken, toiletten en douches, de twee lokalen (54 m2) en de buitenplaats te bereiken. Het rode lokaal beschikt over een beamerscherm, beide lokalen hebben een geluidsinstallatie.

Er bevinden zich twee toiletunits; een dames en een herenunit beide voorzien van 2 toiletten en 1 douche en een gelegenheid om handen te wassen (3 kranen). Buiten op de binnenplaats is een vlaggenmast en er kan gebruik worden gemaakt van de kampvuurkuil.

Verhuurregels en tarieven