De Scoutfit

Nieuwe kinderen mogen bij Scoutinggroep John McCormick eerst 4 opkomsten komen kijken of ze het leuk vinden om bij de scouting te gaan. Besluiten ze om te blijven, dan zullen ze na ongeveer twee maanden worden geïnstalleerd. Ze zeggen dan de wet en de belofte op, krijgen insignes opgespeld op de Scoutfit en de Scouting JMC-das omgehangen. 

Bij de ScoutShop kan de nieuwe Scoutfit van desbetreffende speltak worden gekocht.

Via het inschrijfgeld krijgen nieuwe leden eenmalig de Scouting JMC-das met groepsembleem en dasring, het installatieteken van Scouting Nederland, de regiobadge, de Scouting Zoetermeer-badge, het groepsnaambandje en het speltakteken.

Het installatiepakket

Bij het overvliegen naar een volgende speltak zijn er twee opties: u kunt de insignes van de oude blouse afhalen en aan de speltakleiding geven om bij de installatie op de nieuwe blouse te spelden, of u bestelt nieuwe insignes, die bij de speltakleiding geleverd worden.

De kosten voor een setje nieuwe insignes zijn €5,00:

  • Regiobadge €0,80 
  • Installatieteken Scouting Nederland €2,00
  • Scouting Zoetermeer badge €2,00 
  • Groepsnaambandje €0,20 

Het speltakteken (€ 2,50 per stuk) van de nieuwe speltak wordt na het overvliegen altijd door Scouting JMC verstrekt.  

Indien u een nieuwe das of dasring nodig heeft, zijn dit de kosten.

  • Das inclusief groepsembleem €13,75 
  • Dasring €2,00

Indien uw kind stopt bij Scouting JMC en de das compleet en gaaf inclusief dasring inlevert dan kunt u € 5,00 retour krijgen. Voor alleen de das krijgt u €3,50 retour.

Mail voor meer informatie of voor een bestelling naar badgesendassen@johnmccormick.nl.