Welpen Sioniehorde

Voor meisjes van 7 – 11 jaar


Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee in de Jungle! 

Kinderen van 7 tot en met 11 jaar worden bij Scouting welpen genoemd. Welpen spelen in de jungle. Samen met de figuren uit het Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Opkomsttijd

De sioniewelpen houden hun opkomst op zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur in en om clubhuis De Chute in het Zoetermeerse Van Tuyllpark.

Leiding

De speltakleiding is per mail te bereiken via: sioniewelpen@johnmccormick.nl

Martijn Lageveen

Bagheera
Teamleider

Robert van Oppen

Kaa
Leiding

Karin van Deventer

Oe
Leiding

Alyssa Jong Ouwerkerk

Darcy
Leiding

Renske van der Meer

Baloe
Leiding

Lara van der Burg

Hati
Hulpleiding

Foto’s speltak

De foto’s van de speltak zelf zijn te vinden op de besloten facebook pagina. Deze pagina is bedoeld voor alle ouders van de desbetreffende leden.

Ga naar besloten facebook pagina

Lid worden?

Nieuwe kinderen mogen bij Scouting JMC eerst 4 opkomsten komen kijken of ze het leuk vinden om bij de speltak te gaan. Besluiten ze om te blijven, dan zullen ze daarna worden geïnstalleerd. Ze zeggen dan de scoutingbelofte en -wet op, krijgen insignes opgespeld op de Scoutfit en de scouting JMC-das omgehangen.