Gidsen

Voor meisjes van 11 – 15 jaar


Heb je zin in avontuur? Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en beleef hier samen met je nieuwe vrienden supergave dingen. Leer pionieren, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen! 

Meisjes van 11 tot en met 15 jaar worden bij Scouting scouts genoemd en het thema dat centraal staat bij deze groep is de ‘ontdekkingsreis’. Deze groep scouts is relatief zelfstandig en leert samen werken met anderen in de groep. Scouts leren hun eigen mening te ontwikkelen en gebruiken hun talenten bij allerlei activiteiten. Zo wordt de scout voorbereid op de volgende speltak waarin hij of zij zelf activiteiten gaat organiseren. De leiding wordt als het ware een reisbegeleider bij de ontdekkingsreis van de scouts. 

Opkomsttijd

De Gidsen houden hun opkomst op donderdag van 18.45 tot 20.45 uur in en om clubhuis De Chute in het Zoetermeerse Van Tuyllpark.

Leiding

De speltakleiding is per mail te bereiken via: gidsen@johnmccormick.nl

Wesley Meertens

Teamleider

Naomi Romijn

Leidster

Jordy Feijtel

Leiding

Miguel Soesman

Leiding

Vacature

Foto’s speltak

De foto’s van de speltak zelf zijn te vinden op de besloten facebook pagina. Deze pagina is bedoeld voor alle ouders van de desbetreffende leden.

Ga naar besloten facebook pagina

Lid worden?

Nieuwe kinderen mogen bij Scouting JMC eerst 4 opkomsten komen kijken of ze het leuk vinden om bij de speltak te gaan. Besluiten ze om te blijven, dan zullen ze daarna worden geïnstalleerd. Ze zeggen dan de scoutingbelofte en -wet op, krijgen insignes opgespeld op de Scoutfit en de scouting JMC-das omgehangen.