STEM op Scouting JMC met Rabo ClubSupport

Scouting JMC doet mee met Rabo ClubSupport

Wat is Rabo ClubSupport?

Rabobank Regio Den Haag draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. De bank stelt daarom een deel van de winst beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Alle Rabobank leden ouder dan 12 jaar bepalen welke clubs en verenigingen een donatie krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Eén keer per jaar stemmen de leden op hun favoriete club/ vereniging in de Rabo App of online op rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat! Deelnemende verenigingen kunnen hun eigen achterban mobiliseren om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Samen bereik je tenslotte meer, dat is het idee!

Nog geen lid? Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo App. Ga naar ‘Instellingen’ en lees onder ‘Mijn lidmaatschap’ wat het inhoudt. Ook kun je je daar meteen gratis aanmelden.

Wie doen mee?

Verenigingen en stichtingen, die bankieren bij Rabobank Regio Den Haag, konden een aanvraag indienen voor Rabo ClubSupport.

Scoutinggroep John McCormick heeft zich aangemeld en is 1 van de 167 geselecteerde lokale verenigingen. Vanuit Zoetermeer doen er 33 verenigingen mee.

Stemperiode:

van 2 t/m 24 september 2024 mogen Rabobank leden ouder dan 12 jaar hun stem onder andere via de Rabo App uitbrengen op 3 favoriete clubs en verenigingen.

Vanaf 11 oktober wordt het resultaat bekend gemaakt.

Geef het door aan iedereen die je kent en laat ze stemmen op Scouting JMC!

Doel van de opbrengst:

Wij zijn heel trots op ons scoutinggebouw, De Chute, die in 1999 is gebouwd door onze leden en vele vrijwilligers. Ondertussen is het na bijna 25 jaar nodig om onze toiletten en douche te renoveren. De nieuwe sanitaire faciliteiten zullen zo onderhoudsvriendelijk, maar ook zo duurzaam mogelijk gebouwd worden. Wij hopen via de Rabo ClubSupport actie een deel van dit project te kunnen financieren.

Naar Stempagina:

Update (13-10-2024):

Op de site van de Rabobank staan de resultaten van Rabo ClubSupport:

Voor Scouting JMC een bedrag van € 915,13 !

Totaal deden er 167 verenigingen uit de Regio Den Haag mee (waar de plaatsen Benthuizen, Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer onder vallen).

Binnen Zoetermeer deden 33 verenigingen mee en staat Scouting JMC daarbij op de 11e plaats.

Een geweldige score dus. Het doel van de opbrengst van dit jaar is het vernieuwen van de natte groepen in clubhuis De Chute. Na bijna 25 jaar intensief gebruik zijn de toiletten en douches aan vervanging toe. Het projectplan ligt klaar, nu nog de financiële middelen, waarbij de opbrengst van Rabo Clubsupport goed gebruikt kan worden.

Iedereen die bij Rabo ClubSupport op Scouting JMC heeft gestemd danken we van harte voor de steun!