Laat je uitdagen!

Ontdek Scouting bij Scouting JMC in Zoetermeer

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting word je uitgedaagd je persoonlijk te ontwikkelen en je grenzen te verleggen met uitdagende activiteiten.

Al vanaf 5 jaar is er bij Scoutinggroep John McCormick heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! Ben je 21 jaar of ouder en vind je het te gek om kinderen en jongeren een uitdagend spelprogramma te bieden en toffe kampen te organiseren? Word dan vrijwilliger.  

Lees hieronder het laatste nieuws van onze groep of klik op één van de onderwerpen hiernaast voor meer informatie. Heb je zelf nieuws mail het dan naar de webmaster.

 


 

 

 

Scouting JMC doet mee: Rabo ClubSupport 

Wat is Rabo ClubSupport?

Rabobank Regio Den Haag draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. De bank stelt daarom een deel van de winst beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Alle Rabobank leden ouder dan 12 jaar bepalen welke clubs en verenigingen een donatie krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Eén keer per jaar stemmen de leden op hun favoriete club/ vereniging in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat! Deelnemende verenigingen kunnen hun eigen achterban mobiliseren om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Samen bereik je tenslotte meer, dat is het idee! 

Nog geen lid? Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo App. Ga naar 'Service' en lees onder ‘Lidmaatschap’ wat het inhoudt. Ook kun je je daar meteen gratis aanmelden.

 

Wie doen mee?

Verenigingen en stichtingen, die bankieren bij Rabobank Regio Den Haag, konden een aanvraag indienen voor Rabo ClubSupport.

Scoutinggroep John McCormick heeft zich aangemeld en is 1 van de 128 geselecteerde lokale verenigingen. Vanuit Zoetermeer doen er 28 verenigingen mee.  

 

Stemperiode. 

van 5 t/m 27 september 2022 mogen Rabobank leden ouder dan 12 jaar hun stem onder andere via de Rabo App uitbrengen op 3 favoriete clubs en verenigingen. 

17 oktober wordt het resultaat bekend gemaakt. 

Geef het door aan iedereen die je kent en laat ze stemmen op Scouting JMC! 

 

Doel van de opbrengst. 

Het echte scoutinggevoel, zit vol toffe uitdagingen zoals, pionieren samen met enthousiaste leden en vrijwilligers! Om te kunnen pionieren heeft John McCormick pionier- en klimmaterialen nodig. Daarnaast staat een opknapbeurt van de toiletgroepen en verduurzaming op de planning. Help Scouting John McCormick onze jeugdleden toffe activiteiten aan te bieden!

 

    Naar Stempagina

 

 

 

 

 

 

 

 

Leiding   Gezocht... 

 

Ben jij een enthousiaste en ondernemende vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers aan de slag te gaan bij Scouting JMC en ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Laat je uitdagen en neem vrijblijvend contact op met Leonie Bierhuizen via groepsbegeleider@johnmccormick.nl.

Naast enthousiaste bever- en vrijbuiterleiding heeft Scouting JMC in het nieuwe seizoen nog meer plaats voor extra vrijwilligers. Zo is er een vacature voor penningmeester (per 1 oktober 2022), voor de ledenadministratie en voor de verhuur van ons clubhuis. Wil je wel iets betekenen voor de Scoutinggroep John McCormick maar staat er tussen deze vacatures niet iets wat je direct aanspreekt? Neem dan ook contact op met groepsbegeleider Leonie Bierhuizen. Zij kan met je de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Scouting JMC bespreken. 

 

Jubilerende vrijwilligers van Scouting JMC in 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Overvliegfeest 27 augustus 2022 

 

Op zaterdag 27 augustus 2022 schuiven bij Scouting JMC alle jeugdleden die een bepaalde leeftijd hebben bereikt, door naar een volgende speltak tijdens het jaarlijkse Overvliegfeest.

Om 10.00 uur verzamelen de leden zich bij clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark. Het ochtend programma bestaat uit een groot gezamenlijk spel, gevolgd door de lunch. Rond 13.00 uur start het werkelijke overvliegen. Natuurlijk zijn hierbij ook alle ouders en andere geïnteresseerden van harte welkom. 

Op welke manier er dit jaar wordt overgevlogen blijft natuurlijk nog even geheim. 

 

>> Bekijk de foto's  

 

 

Bekijk het Overvliegfeest bij Scouting JMC in het nieuws:

 

StreekbladZoetermeer.nl         Streekblad 25-08        Zoetermeeractief.nl  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SponsorKliks  voor Scouting JMC 

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan John McCormick, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en John McCormick ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar John McCormick. 

En nogmaals, het kost je niets extra! 

 

Wil je John McCormick ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van John McCormick. Voor jou een kleine moeite, voor John McCormick zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel. 

 

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van John McCormick. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert John McCormick hier direct van! 

 

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

 

Je blijft anoniem 

Noch SponsorKliks, noch John McCormick weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor John McCormick is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert John McCormick niets op.

 

>> Doe een online aankoop via de SponsorKlikpagina   

 

 

Nu ook via de App Sponsorklikken 

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af. Selecteer Scoutingvereniging John McCormick na installatie van de app en elke klik vanuit de app is automatisch een SponsorKlik.  

 

De links om de app te downloaden zijn: 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks  

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Nieuws uit seizoen 2021-2022 

 

 

 

 

Het laatste nieuws Scouting JMC Zoetermeer